Magisk badekar

Detteskjedde en liten stund før jeg startet bloggen, men jeg syntes det var en flott liten ting vi gjorde sammen og har lyst å dele den.

 

Hva skal man gjøre når bilen ser ut som den har kjørt gjennom en regntung sump og en Pode som er desperat etter å bade. Det fine med å være småbarnsforeldre er det at man lærer å improvisere. Kan ikke poden komme til badet, så kan badet komme til poden. Godt utstyrt med dress og cherrox fikk Podis litt vann i badet karet mens Fattern vasket bil. Gleden til den lille tassen ble bare større og større for jo mer vann som strømmet rundt badekaret. Før jeg viste ord av det var han ikke lengre i badekaret.Her var det en fryktløs kaptein som styrte skuta på det åpne hav. Jaggu tror du ikke at den lille balja ble til ett fly også da. Avsted til fjerne land og utrolige eventyr. 

FlyyyyyyEtter er lita stund dukket det opp en bereist barnearbeider som ville skåre litt goodwill hos "slavedriveren". Her ble bil ubønnhørlig vasket i en fart som hadde satt de fleste til skamme. Grundighet var da tross alt ikke en del av avtalen. Før han forsvant til lyden av hjulbeinte føtter som fraktet han tilbake til det magiske badekaret. Hvor han dro denne gangen vites ikke. Slikkepinne ble nevnt hyppig og sjokolade, så jeg mistenker at han stakk ei lita tur innom Sjokoladefabrikken til Willy Wonka for litt påfyll. Å dra på eventyr tar tross alt på på små kropper. Og når fatter var ferdig med bilen fikk han en skvett med vann til oppi der. Her snakker vi alternativ bading, hvor Pode, dress og sko ble vasket.

Man må bare elske tankene til de små. Måten de finner det magiske og ser eventyr over alt. Når man tenker litt på det så er det ett stort tap for verden at de fleste av oss mister det når vi vokser opp. Hvor bedre hadde det ikke vært å bo i en verden der eventyr venter rundt neste sving. Hvor man bare så de gode i mennesker. Hvor hver dag er magisk og full av glede

Jeg gleder meg i det minste veldig til neste eventyr, uansett hvor ferden måtte gå.

Er det en slikkepinne i det fjerne?


Følg Ryggen mot Veggen på Facebook

Én kommentar

Iselin

14.04.2016 kl.23:04

Kan huske en dag i dag hvor spennende eventyr var og det å drømme seg inn på Wonka sin sjokolade fabrikk. Jeg ble lest mye for som liten. Føler på denne spenningen en dag i dag😊

Skriv en ny kommentar

Kenneth

Kenneth

36, Stavanger

En singel 50% pappa som flyttet til Stavanger for å være nærmere sitt lille hjerte, Poden på 2 år

Kategorier

Arkiv

hits