Strategisk plassert

Det er en ting jeg aldri har likt med butikker. Nemlig den strategiske plasseringen. Som alle vet så har butikkene plassert godis rett ved kassa, til glede for mange, med tror at de fleste småbarnsforeldre er enige om at det er ikke like koselig. Så uansett hvordan du enn prøver deg å unngå det i butikken så ender den lille tassen alltid rett ved alt det gode snopet. For all del jeg skjønner jo at han vil ha, de smaker tross alt veldig veldig godt. Om han har rette dagen så har du en hylende tasmansk djevel som står å spinner og hyler. "VIL HA SNOP!!!!" Da er det alltid like hyggelig med en en kasse åpen og 15 stk foran deg i kø. 

Alle former for tobakk er godt gjemt så unge ikke skal bli fristet. Men godteri derimot; Alle skal få. Kom å spis. Jeg er selvfølgelig klar over at de produktene ikke kan sammenlignes. Men av å til så hadde jeg gjerne sett at snopet var gjemt bak noen gardiner eller inne i ett skap. Poden er selvfølgelig veldig klar over hvor snopet er, det ender som regel med at han spurter mot hyller med en gang vi kommer inn. Så da må han hentes og underholdet og gis oppgaver mens vi handler. Før vi selvfølgelig ender opp rett ved snop hylla når vi skal betale. 

Kan jo selvfølgelig handle alene, men av å til så er det ikke mulig så da må de være med. Da er det bare å krysse alt som krysses kan i et håp om at det ikke er den dagen. Snop dagen! Den dagen der du ender opp med en unge som ligger på gulvet gråtende med store krokodille tårer og ett lydvolum som setter enkelte rockeband i skammekroken. 

Går alltid å tenker på på det en stund etter at Poden eller andre barn har hatt en av sine episoder. Hvor godt hadde det ikke vært om godiset var litt mer gjemt bak i butikken eller om de hadde dekt det til mellom 14-18. Men jeg skjønner jo hvorfor det er plassert der det er. Og det er forretningsmessig smart. Bare meget uheldig for oss med små tasser.

Bare mine små tanker tidlig på morgenen. Ha en god dag alle sammen. Og lykke til dere som skal handle med små tasser

 

Følg Ryggen mot veggen på Facebook

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kenneth

Kenneth

36, Stavanger

En pappa som flyttet til Stavanger for å være nærmere sitt lille hjerte, Poden på 2 år

Kategorier

Arkiv

hits